Dragi ljubitelji biljaka,

kao što možete vidjeti stranice su osvanule u novom ruhu. Pustili smo ih u opticaj iako još nisu u potpunosti završene. Treba prevesti dijelove teksta na engleskom jeziku, dodati razne elemente poput sličica autora, nove članke, sponzore i sl. Međutim, budući da ti elementi nisu neophodni za funkcioniranje mišljenja smo da je bolje omogućiti ih što ranije – jer proljeće nam je stiglo…

Glavne promjene su puno bolji pregled sadržaja na početnoj stranici, dodana je mogućnost ocjenjivanja članaka i prilično bitno – da su slike optimizirane na način da se članci i galerija sada brže otvaraju. Pripremili smo i mnoštvo članaka koje ćemo narednih mjeseci gotovo svakodnevno stavljati na stranice.

Oznake (Tagovi) s desne strane dodani su kako bi omogućili dodatnu podjelu unutar kategorije “Bilje”i olakšali vam pregled biljaka po dodatnim kriterijima.

Ukoliko ne možete podijeliti željenu stranicu na društvenim mrežama pritiskom na gumb ispod članka, greška je u “Ad blockeru” koji blokira tu funkciju. U tom slučaju možete slobodno isključiti “Ad blocker” budući da ne prikazujemo Google oglase na novim stranicama.

Uživajte!

Završeno na novim stranicama (u postocima)

  • Design stranice 95%
  • Ostali elementi stranice (kategorije, tagovi, prijevodi, kontakt forma, stranice sponzora…) 60%
  • Količina članaka 7%